Παγκόσμια Ημέρα Singles: 5 καλοί λόγοι για να το γιορτάζεις που είσαι μόνη

0
71Μπορεί να βλέπεις γύρω σου ζευγάρια και να αναπολείς τις καλές -ή ακόμα και τις κακές- στιγμές που πέρασες με τους πρώην σου, περιμένοντας τη στιγμή που τα άστρα θα συνωμοτήσουν και πάλι υπέρ σου και θα βρεις το επόμενο έτερόν σου ήμισυ, όμως μέχρι τότε μπορείς να περάσεις εγγυημένα καλά και μόνη σου.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Singles, το αντίπαλό δέος του Αγίου Βαλεντίνου, σου παραθέτουμε πέντε βασικούς λόγους, για τους οποίους, όχι μόνο δεν πρέπει να γκρινιάζεις που είσαι μόνη, αλλά να χαίρεσαι κιόλας!

1.Περνάς περισσότερο χρόνο με τις παρέες σου

Δεν έχεις να λογοδοτήσεις για τίποτα και σε κανένα, απολαμβάνοντας ποιοτικές στιγμές με τους ανθρώπους που θα έχεις για πάντα δίπλα σου. Τους φίλους σου. Και να μην χάνεις σημαντικά κομμάτια από τη ζωή τους. Συν τοις άλλοις, μπορείς να έχεις την παρέα τους όποτε εσύ θέλεις. Τα πράγματα είναι απλά. Θες να βγεις, βγαίνεις. Δε θες, δε βγαίνεις.

2.Έχεις όλο το χρόνο να αφοσιωθείς στα επαγγελματικά σου

Είναι γεγονός πως δεν μπορείς  να δώσεις ταυτόχρονα την ίδια προτεραιότητα σε όλα. Οπότε, η περίοδος που είσαι single αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία για να κάνεις επαγγελματικά σχέδια και να τα υλοποιήσεις.

3.Έχεις χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου και μόνο

Μόνη στο σπίτι σου, μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές μοναξιάς σου -ναι, έχουν και τα καλά τους- κάνοντας πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να… σε αγαπήσεις περισσότερο. Άκουσε μουσική, κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, χόρεψε. Κάνε ό,τι περνά από το μυαλό σου. Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν θα έχεις αντίστοιχες ευκαιρίες.

4.Ασχολήσου με όσα αγαπάς

Δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες στη ζωή σου, έτσι ώστε να υποδεχτείς ευτυχισμένη στο μέλλον έναν νέο άνθρωπο  σε αυτήν, με τον οποίο θα μπορείς απλά να μοιραστείς όσα αγαπάς και όχι να υιοθετήσεις τις δικές του συνήθειες. Βρες νέα χόμπι, διάβασε βίβλία, δες παραστάσεις, γενικά άνοιξε τους ορίζοντές σου και «χτίσε» την προσωπικότητά σου. Την αυτόνομη.

5.Μπορείς να φλερτάρεις non stop!

Αυτό.

missbloomSource link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here